Zibanejads målsuccé fortsätter

Publicerad

Mika Zibanejads fina säsong fortsätter. Hemma mot Toronto visade han vägen med 1-0-målet i första perioden. Ett skott redan efter 28 sekunder. Matchen slutade 4-1 till New York Rangers.

25-åringen har nu gjort 54 poäng på 55 matcher, och ligger 34:a i poängligan. Alexander Georgiev fick chansen i Rangers-målet, som ersättare till Henrik Lundqvist, och räddade hela 56 skott på sin 23:e födelsedag.

– Han var verkligen helt fantastisk, säger målskytten Mika Zibanejad till Aftonbladet.

Det har blivit 20 poäng på de 14 senaste för Zibanejad.

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer