Läget avgör ”Guld” – han har bäst chans

V75-1:

Ett lurigt lopp över 3 140 meter och bilstart inleder. 9 Shorthanded Jag är uppåt i form och han är bra för klassen. Kan mycket väl gå förbi alla. 5 Vikings Preacher vill till spets och kan bli farlig om det lyckas. Många om budet, som sagt!

V75-2:

Inte heller det här ser ut att vara någon billig historia vid första anblicken. 3 Dallas Brick siktar på att leda runt om, kunnande finns. 12 Malkin är på gång igen och 8 Stonecapes Pecca lär vara med långt framme. 9 Andy Pandy One ska med.

V75-3:

2 Zenit Brick mot 8 On Track Piraten i första hand i det här guldloppet som bara samlat åtta deltagare. Zenit Brick bör ha bäst chans att vinna i kraft av läget. 4 Disco Volante är väl bättre på kort distans men kan säkert leda en bit. 

V75-4: 

11 Chapter N.Deo kommer i gott slag och borde ha bra chans att runda samtliga. Men lite lurigt läge ska man notera. 13 Havefunwithme är stark och rejäl av sig. 10 El Fitzgerald passas. 1 Global Revenue en megaskräll på läget…

V75-5: 

9 Victory Topline och 11 Kapten Kidd är två kapabla hästar för klassen som ser intressanta ut för framtiden. Det kan räcka med dessa två, men 4 Night Brodde vill säkert ha ett ord med i laget med två lopp i kroppen.

V75-6: 

11 Erik Sting gick med annat typ av huvudlag senast och spurten han kom med över upploppet var mersmakande. Trots spåret borde han vara med och slåss om det. 5 Uppohoppa är inte så van voltstart men felfri ett bud.

V75-7: 

2 Hawk Cliff fungerade inte senast men kommer nu med nyladdade batterier. Fungerar han som han ska är han med i striden från ett perfekt spår. 3 Exclamation Mark var förbättrad senast och kommer att laddas för spets, men det kan kosta!