Halt i morgontrafiken – bil voltade på E22 och E6 stängd norrut vid Landskrona

En bil voltade strax före 06 på måndagsmorgonen på E22 mellan Lund och Gårdstånga.
Olyckan skedde i norrgående riktning vid 05.45. Enligt de första uppgifterna är det bara en bil inblandad i olyckan, och det är oklart om någon har kommit till skada. Vid kvart i sju öppnade vägen för trafik på den sträckan igen.
Kort efter olyckan på E22 inträffade en annan olycka, på E6 i höjd med Landskrona. Där stängdes vägen av i norrgående riktning. Vid halv sju inträffade en ny olycka på ungefär samma plats, vilket ställde till det ytterligare i trafiken. Det är oklart om den olyckan var en följd av den första.
Även längre norrut på E6 inträffade en olycka, norr om trafikplats Kropp, vid kvart över sex. Där ska det röra sig om en olycka med bland annat en lastbil inblandad. Vägen stängdes av i norrgående riktning med anledning av den olyckan.
Vid halv sju kolliderade flera fordon på E22 i höjd med Lund, mellan trafikplatserna Råby och Gastelyckan. Med anledning av den olyckan stängdes vägen av i nordlig riktning. Den öppnade igen vid 07-tiden.
Även mellan Staffanstorp och Lund på väg 108 inträffade en olycka vid halv sju-tiden. Köer var att räkna med.
Vid sju-tiden inträffade en singelolycka på E22 söder om Hurva, i södergående riktning. Trafikstörningar att vänta även där.
Artikeln uppdateras.