Skottlossning i Malmö – flera personer beskjutna

Larmet om skottlossningen inkom vid 04-tiden på lördagsmorgonen. På platsen finns kulhål och en eller flera personer ska ha blivit beskjutna i samband med att de skulle ta sig in genom en port till ett flerfamiljshus. 

– En eller flera gärningsmän har skjutit mot en grupp människor, säger Timmy Jeppsson, inre befäl vid polisen i Malmö till Sydsvenskan.

Ingen skadades i skottlossningen.

– Vi har genomfört dörrknackning i huset och förhört målsägande. Det som framkommit ur vittnesuppgifter har inte vi i nuläget. Men vi arbetar med det som har kommit fram initialt, säger Anna Göransson, vid polisen i Malmö, i Expressen TV. 

Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Händelsen utreds som mordförsök.

• Kontakta Expressen på 71717@expressen.se eller skicka SMS/MMS till 71717

Här kan du läsa mer om hur du tipsar Expressen.