Uppgifter: Rydström nära Sirius

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

FOTBOLL

Henrik Rydström tvingades bort från Kalmar.

Nu är han nära att ta över Sirius.

Det rapporterar Expressen.

Kalmar sparkade honom. Sedan dess har Henrik Rydström varit öppen med att han letar andra tränaruppdrag i Sverige. Nu verkar han ha gjort klart med en ny klubb. Expressen rapporterar att Rydström ”fört långt gångna samtal” med Sirius och att smålänningen kan komma att presenteras som ny tränare inom kort.

Sirius saknar huvudtränare sedan det stod klart att Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf lämnade föreningen för Djurgården. Rydström kommer i så fall leda tillsammans med Mirza Jelecak, som tidigare varit assisterande åt Bergstrand och Lagerlöf.

Sportbladet har sökt Sirius ordförande Ove Sjöblom för en kommentar.