J-Södra klarade kontraktet i Superettan

Det var ingen sprudlande fotboll under den första halvleken. J-Södra hade ett par fina anfall, men lyckades inte förvalta dem till heta målchanser. Ett par kortare skadeavbrott innebar även att matchbilden blev något förryckt.

Med tanke på hur resultaten i övriga matcher rann in var Norrbys poäng viktig och 0-0 ett bra resultat för båda lagen. Det kan också ha del i den något tillbakadragna matchbilden.

Den andra halvleken inleddes som den första slutade. Men J-Södra skapade ett par chanser under halvlekens gång. Tommy Thelin var involverad vid ett par av lägena, men kom ur vinkel vid första läget och sköt över vid nästa.

J-Södra gick för segern och ville bjuda sin hemmapublik på tre poäng. På stopptid var Daryl Smylie nära att stånga in 1-0, men Mergim Krasniqi gjorde en fin räddning. Kort därefter blåste domaren av och matchen slutade 0-0. Noterbart är att Adam Gemheden fick hoppa in för första gången i Superettan.

Efter slutsignalen jublades det i Norrby och hemmalaget hoppade i takt med Green Machine.

Texten uppdateras.