Heid gjorde bara 13 mål när Skuru vann

Publicerad

I Nacka bollhall dominerade det grönklädda hemmalaget Skuru mot gästerna Heid från Göteborg. 26-13 i en match där det dröjde 4 minuter och 36 sekunder mellan varje mål framåt för gästerna.

Evelina Eriksson svarade för en fenomenal insats mellan stolparna för Skuru. Hon räddae 19 skott och hade en räddningsprocent på dryga 63.

Det samtidigt som Heid var bleka framåt gjorde att Skuru vann enkelt. i hemmalaget bidrog hela laget till storsegern. Fyra spelare, Matilda Lundström, Elin Hansson, Alexandra Bjärrenholt och Ulrika Olsson,  satte fyra mål vardera.

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer