Charlotte Perrelli om ”Så mycket bättre”: "Hade ingen aning om hur det skulle bli"

Charlotte Perrelli var gravid under sommarens ”Så mycket bättre”-inspelning på Gotland och fick sin fjärde son för drygt en vecka sedan. Graviditeten har varit komplicerad och förlossningen skedde med planerat kejsarsnitt, då hon har lidit av tillståndet vasa previa där navelsträngen ligger fel.

– Jag är glad för att det här är min fjärde graviditet, hade det varit den första så vet jag inte om jag hade vågat skaffa flera barn, för man blir ju lite rädd, sa hon till Metro innan förlossningen.

Visa det här inlägget på Instagram

Han är här! ❤❤❤ Kan inte med ord beskriva den tacksamhet vi känner nu! #bebismys #kärlek

Ett inlägg delat av Charlotte Perrelli (@laperrelli)

”Så mycket bättre”-inspelningen säger hon gick bättre än förväntat.

– Jag kan tycka att programmet på senare år har blivit så mycket produktion för att alla vet att det här är ett av Sveriges största musikprogram och att man kan lyckas få till stora framgångar om man har lite tur, vilket gör att det blir så viktigt för alla att framställa sig själva och allt man gör så rätt. Så att glädjen lite grann förtas. Vi hade så jäkla roligt, garvade så mycket och det var så otroligt bra mat, vi bara åt och åt och åt. Det var magiskt!

LÄS MER: ”Här är alla artister i ‘Så mycket bättre’ 2018”

Hon har fått förfrågan om att medverka flera gånger tidigare.

– Första året fick jag det, då var vi ett gäng som tackade nej. Men då skulle det spelas in på Kanarieöarna och det var ett helt annat upplägg. Därefter har förfrågan dykt upp fler gånger. Någon gång funkade det inte för att det hade kommit med en annan artist som var för lik mig, så att vi tog ut varandra, någon annan gång låg det inte rätt i tajming.

Charlotte Perrelli säger att hon var lite orolig inför sin medverkan.

– Jag tänkte att herregud, nu ska jag bli inlåst som i ett ”Big brother”-hus och bli filmad dygnet runt. Så jag kände mig faktiskt inte bara supertaggad innan, för jag kände att jag inte hade någon aning om hur det skulle bli. Men det var verkligen otroligt härligt.

”Så mycket bättre” sänds på TV4 på lördagar klockan 20:00.

LÄS MER: ”Linnea Henriksson om ‘Så mycket bättre””

Charlotte Perrelli

  • 44 år gammal.
  • Har vunnit Melodifestivalen två gånger, och Eurovision Song Contest en gång. Har lett Mellon flera gånger.
  • Har släppt flera böcker, medverkat i flera musikaler och otaliga tv-program, bland annat som jurymedlem i ”Talang”.
  • Har släppt nio soloalbum.
  • Några av hennes mest kända låtar är ”Take me to your heaven”, ”Hero” och ”The girl”.