ATG stöttar skidskytte

Även tidigare har ATG varit inblandade lite inom skidskyttesporten eftersom bolaget haft avtal med flera av de största svenska stjärnåkarna som Magdalena Forsberg, Björn Ferry och Helena Ekholm.
– Efter OS-framgångarna känns det extra kul att få chans att följa stjärnorna på nära håll, inte minst under VM. Jag hoppas vi kan bidra till att sporten kan utvecklas till sin fulla potential, för skidskytte är en av Sveriges stora folksporter. Precis som trav är det en sport med folklig förankring som bjuder på en stor portion spänning. Vårt kundlöfte är att erbjuda spännande upplevelser och det här känns klockrent, säger Sten Andersen, Marknadschef på ATG i ett pressmeddelande.

Redan till helgen kommer ATG att synas som samarbetspartner när SM i masstart avgörs i Idre Fjäll. Största evenemanget under den här vintern är annars VM i Östersund i mars. Efter nyår kommer ATG att kunna erbjuda spel även på andra sporter än trav. Skidskytte är en av dessa.


Travronden jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.