Ännu en minister lämnar May för Brexit

Jo Johnson.Jo Johnson.

Storbritanniens transportminister Jo Johnson avgår och kritiserar i skarpa ordalag premiärminister Theresa May för hennes ”vanföreställningar” om Brexitförhandlingarna.

Theresa May har ingen enkel uppgift.Theresa May har ingen enkel uppgift.
Chantal Maus har arbetat i hamnen i Zeebrygge i 20 år och tar bort transportskyddet från nyanlända bilar. ”Vi vet inte vad som händer efter Brexit, mer än att det förstås påverkar alla hamnar som har handel med Storbritannien”, säger hon.Chantal Maus har arbetat i hamnen i Zeebrygge i 20 år och tar bort transportskyddet från nyanlända bilar. ”Vi vet inte vad som händer efter Brexit, mer än att det förstås påverkar alla hamnar som har handel med Storbritannien”, säger hon.

Jo Johnson är bror till den ledande Brexitförespråkaren och tidigare utrikesministern Boris Johnson, som kallat Mays Brexitplan ”rubbad”.

”Storbritannien står på randen till den största krisen sedan andra världskriget”, säger Jo Johnson i ett uttalande där han förespråkar att britterna får chans att folkomrösta om det Brexitavtal som May når.

Jo Johnson är den sjätte ministern som lämnar Mays regering på grund av Brexit, enligt BBC. Han följer David Davis, Boris Johnson, Philip Lee, Steve Baker och Guto Bebb i fotspåren.